Χειροποίητα απο μέταλλο, ξύλο, και υγρό γυαλί - Hand Made of metal, wood and liquid glass.

Η Bella ηταν ενα κατσικάκι απο το Μαντούδι Εύβοιας που προοριζόταν για σφαγή λιγο πριν το Πάσχα , ως έπαθλο μιας λαχειοφόρου ενος σχολείου.

Για καλη της τυχη " την κέρδισε " μια δασκάλα η οποία απουσίαζε εκείνο το διαστημα για τις διακοπές του Πάσχα. Της ειπε λοιπον ο χασάπης οτι θα της τη κρατήσει ζωντανή για να της τη σφάξει φρέσκια οταν επιστρέψει. Η υπέροχη δασκάλα μολις το ακουσε αυτο, τους ειπε αν γινόταν να της τη παραδώσουν ζωντανή. Με λίγη δυσκολία και απορία μαζι δέχθηκαν. Η Μαριανθη ( η υπέροχη δασκάλα ) με τη βοήθεια φίλων της χορτοφάγων και Βίγκαν έβαλαν αγγελία για να της βρουν ενα φιλόξενο " σπιτι" όπου δε θα κινδυνεύει απο μαχαίρια χασάπηδων, μιας και η ιδια έμενε σε διαμερισμα και δε θα μπορούσε να τη κρατήσει . Η Bella ηταν τυχερη. Ο λαχνός ηταν υπέρ της... βρέθηκε άνθρωπος Βίγκαν να την υιοθετήσει... για ολη της τη ζωή !!! Μετα απο 400 χιλιόμετρα που ταξίδεψε σε μια μερα , πήγε η νέα της μαμά και την παρέλαβε.

Η Mallu είναι ένα κατσικάκι που η ζωή του ξεκίνησε μαρτυρικά, αλλά τελικά η ιστορία είχε happy end! Βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια στο Ναύπλιο.

Η Mallu ήταν 15 ημερών και ανάπηρη. Την διέσωσαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου και αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι», ο οποίος το μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου διαγνώστηκε εκ γενετής πρόβλημα στα δύο πίσω του πόδια, ενώ πάσχει και από γαστρεντερική δυσλειτουργία. Το μικρό κατσικάκι υιοθέτησε η Βασιλική, η οποία της κάνει καθημερινά θεραπευτική γυμναστική και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ευλυγισίας αλλά και χαλάρωσης. Η Mallu όμως χρειαζόταν και ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να μπορεί να μετακινείται. Αυτό το ανέλαβε ο Βασίλης - κατασκευαστής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα - , ο οποίος εκτός από σκύλους, γάτες και κουνελάκια, έχει περπατήσει τον ανάπηρο αρκουδάκο Ούσκο και μια χελωνίτσα.