Χειροποίητη τέχνη απο μέταλλο, ξύλο, κρυστάλλους και υγρό γυαλί ή ανακυκλωμένα υλικά.
 
Hand Made Art of metal, wood, crystals and liquid glass or recycle items.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται  για αυτές τις δημιουργίες , είναι προσεκτικά επιλεγμένα , ώστε είτε να έχουν πιστοίηση Vegan, δηλαδή να μην περιέχουν ζωικά παράγωγα (κόλλες, νήματα, βερνίκια, χρώματα κτλ) , είτε να είναι συνθετικά βιοδιασπώμενα πολυμερή, και φυσικά χωρίς πειράματα σε ζώα. Γίνεται επίσης προσπάθεια  συλλογής παλιών-άχρηστων αντικειμένων (καπάκια, καλαμάκια, σακούλες, κονσέρβες, μεταλλικά στοιχεία, παλιά cd, και άλλα πολλά μικρά αντικείμενα), που αντί να πεταχτούν στα σκουπίδια και να μολύνουν το περιβάλλον, γίνονται Τέχνη (συντομα θα αναρτηθούν )!
 
Λίγη ιστορία για τη σελίδα αυτή.
 
Το όνομά της το πήρε απο δύο διασωσμένα κατσικάκια. Τη Bella και τη Mallu. Η Bella ηταν ενα κατσικάκι απο το Μαντούδι Εύβοιας που προοριζόταν για σφαγή λιγο πριν το Πάσχα , ως έπαθλο μιας λαχειοφόρου ενος σχολείου .. Για καλη της τυχη " την κέρδισε " μια δασκάλα η οποία απουσίαζε εκείνο το διαστημα για τις διακοπές του Πάσχα . Της ειπε λοιπον ο χασάπης οτι θα της τη κρατήσει ζωντανή για να της τη σφάξει φρέσκια οταν επιστρέψει . Η υπέροχη δασκάλα μολις το ακουσε αυτο , τους ειπε αν γινόταν να της τη παραδώσουν ζωντανή . Με λίγη δυσκολία και απορία μαζι δέχθηκαν . Η Μαριανθη ( η υπέροχη δασκάλα ) με τη βοήθεια φίλων της χορτοφάγων και Βίγκαν έβαλαν αγγελία για να της βρουν ενα φιλόξενο " σπιτι" όπου δε θα κινδυνεύει απο μαχαίρια χασάπηδων , μιας και η ιδια έμενε σε διαμερισμα και δε θα μπορούσε να τη κρατήσει . Η Bella ηταν τυχερη... Ο λαχνός ηταν υπέρ της... Μόλις είδα την έκκληση βοήθειας, δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό! Την πήρα!
 
 
Όταν η αναπηρούλα Mallu ήρθε στην αρχική μου σελίδα, διασωσμένη απο ένα κάδο σκουπιδιών (!), δε σκέφτηκα ούτε στιγμή τα έξοδα που θα είχα μιας και ήταν πολλά λόγω της αναπηρίας της (που ήταν και ο λόγος που πετάχτηκε στα σκουπίδια, διότι ήταν “άχρηστη” για τον κτηνοτρόφο. Ήρθε στα χέρια μου. Καθημερινά χρειαζόμουν πολλές πάνες και επιδέσμους αλλά και πολλές βιταμίνες καθώς ήταν μόνο 5 ημερών πλασματάκι. Ήταν αμφίβολο εάν θα κρατηθεί στη ζωή λόγω του μικρού της ηλικίας αλλά και της αναπηρίας της καθώς είχε και πολλά γαστρεντερικά προβλήματα που κάθε μέρα την ταλαιπωρούσαν. Τα έξοδα καθημερινά και ασύμφορα. Η βοήθεια του κόσμου ήταν απερίγραπτη καθώς έκαναν δωρεές για να με βοηθήσουν να τη κρατήσω στη ζωή αλλά και να την έχω σε όσο δυνατόν αποστειρωμένο περιβάλλον λόγω της ευθραυστης ηλικίας της που την καθιστούσαν πολύ ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις. Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να ανταποδίδω ξεκίνησα δειλά δειλά να φτιάχνω κοσμήματα (απο υλικά όπως το υγρό γυαλί, το microfiber, το ξύλο , το βαμβάκι και πολλά άλλα που δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα και δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα ) και τα έστελνα δώρο σε όσους με στήριζαν οικονομικά λόγω του ότι ήμουν άνεργη. Σιγά σιγά , μαζί με εσάς, αυτό έγινε όνειρο ζωής. Δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα και πλέον μπορώ να φροντίζω τη μεγάλη μας οικογένεια(με πολλά διασωσμένα επίσης πρώην αδέσποτα) χωρίς δυσκολία.
 
 
Όταν λοιπον παίρνετε μία απο αυτές τις δημιουργίες που με πολλή αγάπη, μεράκι και άπλετη φαντασία φτιάχνω, να ξέρετε ότι είστε μέρος μιας αλυσίδας αγάπης για τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους μιας και όποτε βλέπω κάποιον άστεγο, τρέχω να του πάρω ότι χρειάζεται. Η σελίδα αυτή είναι ένας κρίκος αγάπης που συνδέει πολλά άγνωστα άτομα μεταξύ τους , σε μια προσπάθεια να γίνει αυτός ο κόσμος ακόμα πιο ανθρώπινος για όλα τα αδύναμα πλάσματα. Η προσπάθεια που γίνεται στη σελίδα αυτή με τις δημιουργίες της, είναι μία “πίστωση θετικών νομισμάτων κάρμα” για όλους όσους μας προτιμούν.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ειδικά αυτούς που κάθε μήνα (!!!) δεν ξεχνούν να προτιμήσουν ένα έργο τέχνης απο τα χέρια μου.
 
Σας ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου.